Solved og:image not showing

More
1 year 1 month ago #220 by w2kd
og:image not showing was created by w2kd
Have installed the plugin and set the Common Options » Image (Parameter) Order = First
In the Article I have both the Intro image and Full article image setup.

here the link to the page
www.peopletrans.com.au/index.php/latest-...rd-with-sydney-metro

In the source I can't see any meta for image eg og:image or twitter:image

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 1 month ago #221 by sozzled
Replied by sozzled on topic og:image not showing
Please login to view the answers

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 1 month ago #222 by w2kd
Replied by w2kd on topic og:image not showing
Please login to view the answers

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 1 month ago #223 by sozzled
Replied by sozzled on topic og:image not showing
Please login to view the answers

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 1 month ago #224 by sozzled
Replied by sozzled on topic og:image not showing
Please login to view the answers

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 1 month ago - 1 year 1 month ago #225 by sozzled
Replied by sozzled on topic og:image not showing
Please login to view the answers
Last edit: 1 year 1 month ago by sozzled.
The following user(s) said Thank You: w2kd

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.386 seconds