×
Open for business (27 Feb 2014)

Post your questions about this site, problems you're having with Joomla or any of the extensions that you have downloaded, here. The forum is only open to registered users.

General/Question og:image not showing

More
5 months 3 weeks ago #220 by w2kd
og:image not showing was created by w2kd
Have installed the plugin and set the Common Options » Image (Parameter) Order = First
In the Article I have both the Intro image and Full article image setup.

here the link to the page
www.peopletrans.com.au/index.php/latest-...rd-with-sydney-metro

In the source I can't see any meta for image eg og:image or twitter:image

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 3 weeks ago #221 by sozzled
Replied by sozzled on topic og:image not showing
Please login to view the answers

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 3 weeks ago #222 by w2kd
Replied by w2kd on topic og:image not showing
Please login to view the answers

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 3 weeks ago #223 by sozzled
Replied by sozzled on topic og:image not showing
Please login to view the answers

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 3 weeks ago #224 by sozzled
Replied by sozzled on topic og:image not showing
Please login to view the answers

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 3 weeks ago - 5 months 3 weeks ago #225 by sozzled
Replied by sozzled on topic og:image not showing
Please login to view the answers
Last edit: 5 months 3 weeks ago by sozzled.
The following user(s) said Thank You: w2kd

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.007 seconds